Ingredienser

  • 2 persikohalvor per person
  • Olivolja eller smör
  • Vaniljglass

Gör så här:

Börja med att dela persikorna på hälften och pensla över dem med lite olivolja eller smält smör.
Grilla på medium-värme ca 4-5 minuter per sida.

Persikorna är klara när de har blivit mjuka (men utan att falla isär) samt har distinkta grillränder. Servera med vaniljglass och karamellsås!

Recept och bild: Bluegaz.se

    Senaste

    Smårätter

    Smörpopcorn med Västerbottenost

    Smörpopcorn med Västerbottenost

    Recept på extra goda popcorn Ett riktigt gott tilltugg är att riva Västerbottenost över popcorn. Prova du också! Du behöver: Ingredienser: 1 paket/100 g micropopcorn50 g smält smör (gärna brynt)1 krm vitlökspulver1 krm lökpulver1/2 krm chilipulver1/2 dl Västerbottensost®Salt...