Bönsallad med Crostini

Den här bönsalladen är snabb och god, passar som tillbehör, till en lunch eller som en del av en buffé. Krispigt, härligt och välsmakande med oliver, bönor och grillad paprika.

Ingredienser:
(4 portioner)
Tid: ca 15 min

300g savojkål, tunt strimlad
1 rödlök, tunt skivad
12-16 cocktailtomater, delade
1 burk Cerignolaoliver urkärnade
1 förpackning Kidneybönor Ekologiska, avsköljda
1 burk Paprika grillad strimlad, avrunnen
20-25 st Crostini Naturella
1 påse blandad sallad (ca 70 g)
1 msk Balsamvinäger rosé
3 msk Extra jungfruolivolja Fruttato Intenso

Salt, peppar

Gör så här:
1. Strimla savojkål och rödlök tunt. Halvera tomaterna och lägg alla grönsaker, oliver och bönor i en stor skål.
2. Bryt ner crostini och vänd ihop alltsammans med vinäger, olivolja, salt och peppar.
3. Lägg upp på ett fat och servera.

Källa:Zetas.se

Red Snapper – tomatjuice och Gin

Tully XO Daiquiri – härlig Gin-drink

Fika & efterrätt

Drycker & smoothie

Helstekt oxfilé med potatiskaka och fyllda tomater

Smårätter

Huvudrätt

Senaste

Smårätter

Smörpopcorn med Västerbottenost

Smörpopcorn med Västerbottenost

Recept på extra goda popcorn Ett riktigt gott tilltugg är att riva Västerbottenost över popcorn. Prova du också! Du behöver: Ingredienser: 1 paket/100 g micropopcorn50 g smält smör (gärna brynt)1 krm vitlökspulver1 krm lökpulver1/2 krm chilipulver1/2 dl Västerbottensost®Salt...